" />

Toosten op 94 jaar jong

Beste leden, Onze vereniging is officieel opgericht op 23 november 1923, dus wij zijn a.s. donderdag 94 jaar jong.

Documenten jalv maandag 27 november

Beste leden, hierbij willen wij jullie van harte uitnodigen voor de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. De JALV zal op maandag 27 november 2017 plaatsvinden in de kantine. De vergadering zal om 20.00 uur van start gaan.  Klik hieronder voor de vergaderdocumenten voor as maandag: 

Sinterklaas bij groen-geel

A3: veel pieken, weinig dalen

Heeft u al besloten wat u met kerst gaat doen? Voor de mensen die geen kleine kinderen meer hebben altijd een hele uitdaging. Blijft u gezellig thuis? Of gaat u naar verre oorden van de zon genieten? (Als ik de nieuwe versie van Inconvenient Truth mag geloven gaan we naar Zandvoort, met broodjes etc., maar dit terzijde.) Of relaxt naar de woonboulevard met familie? Ook leuk. En dan dat eten. Gaan we aan de turkey? Wordt het steengrillen? Pakken we een 13 sterrenrestaurants in Zwolle? Of gaan we voor de tournedos met appelmoes en kers bij de Van der Valkjes?...

Gevonden voorwerpen tot 20 november

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's van de gevonden voorwerpen van deze week.

Terug naar overzicht

50 jaar sporthal wormer en het heinen huis

Door Herman Heinen, 3 maanden geleden

Zaterdag 9 september bestaan Sporthal Wormer en Het Heinen Huis 50 jaar. Groen Geel heeft een gedeelte van de historie liggen in de sporthal. Een mooie prestatie die gevierd wordt met een feestelijk jubileum met allerlei sportclinics, zoals volleybal, voetbal, badminton, tennis, turnen, free run, judo, etc….

Ouders en kinderen kunnen een sportbattle aangaan en er zijn lidmaatschappen te winnen voor diverse verenigingen en het zwembad!

’s Avonds staat er een reünie op het programma. Iedereen die op wat voor manier dan ook een band heeft met de sporthal is welkom, en dat zijn heel veel sporters en andere belangstellenden  in de loop van de afgelopen 50 jaar!