" />

Wedstrijdverslag d3 - bep d2 (8-6)

Met veel ouders aan de kant hebben we een lekkere wedstrijd gespeeld. Het begin was voor ons. Rosa gebruikte haar snelheid en ging meteen vanaf de middenlijn door en Lucas plaatste van afstand de bal mee en 1-0. We bleven actief aanvallen en veel schieten, maar verder dan een gemiste strafworp kwamen we niet. De tweede aanval was meteen op stoom en vooral Kasper die op korte afstand ons op 2-0 en 3-0 bracht. Verdedigend lieten we wat steekjes vallen 3-2, maar Ruben en Sarah schoten ons naar de ruststand van 5-2. Twee meisjes conform schema gewisseld.

Nieuw: handboek voor kantinediensten groen-geel

Het Handboek voor kantinediensten Groen-Geel is klaar! Voor, tijdens en na jouw dienst kun je nu van alles opzoeken over de kantine.

Boek de herfstvakantie via sponsorkliks

Over een kleine maand staat de herfstvakantie weer voor de deur. Tijd om lekker te ontspannen met de kids.Ga je lekker een weekje op vakantie? Dit kan je ook online boeken via diverse webwinkels.

Nieuwe gecertificeerden, klasse!

Groen-Geel heeft er weer twee nieuwe gecertificeerden bij! Zij behaalden hun certificaat voor Verantwoord Alcohol Schenken via de IVA online.

Vers uit de keuken.

Aanstaande zaterdag spelen het eerste en het tweede team van Groen-Geel weer een thuiswedstrijd.Vers uit de keuken zijn dan de volgende broodjes verkrijgbaar:

Terug naar overzicht

50 jaar sporthal wormer en het heinen huis

Door Herman Heinen, 24 dagen geleden

Zaterdag 9 september bestaan Sporthal Wormer en Het Heinen Huis 50 jaar. Groen Geel heeft een gedeelte van de historie liggen in de sporthal. Een mooie prestatie die gevierd wordt met een feestelijk jubileum met allerlei sportclinics, zoals volleybal, voetbal, badminton, tennis, turnen, free run, judo, etc….

Ouders en kinderen kunnen een sportbattle aangaan en er zijn lidmaatschappen te winnen voor diverse verenigingen en het zwembad!

’s Avonds staat er een reünie op het programma. Iedereen die op wat voor manier dan ook een band heeft met de sporthal is welkom, en dat zijn heel veel sporters en andere belangstellenden  in de loop van de afgelopen 50 jaar!