" />

Senioren selecties en teamindelingen

Hierbij de senioren selecties en teamindelingen voor de eerste veldhelft seizoen 2018-2019. 

Complex gesloten

M.i.v. heden is het complex gesloten. Vanaf maandag 13 augustus ligt de sleutel weer klaar op het vertrouwde sleuteladres.

Let op!! nog je sponsorkleding inleveren?

Woensdag 20 juni 2018 van 19.00 tot 19.45 uur kan je je kleding inleveren. Ook als je volgend jaar weer gaat korfballen moet je je kleding inleveren.De kleding moet schoon, compleet en zonder zand worden ingeleverd.

Laatste kans

Er wordt weer opgeruimd, de kasten en bakken worden weer geleegd. De gevonden voorwerpen op de foto's gaan binnenkort naar de kledingbak. Kijk of er nog iets van je bij zit.

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's van de gevonden voorwerpen van deze week.

Terug naar overzicht

50 jaar sporthal wormer en het heinen huis

Door Herman Heinen, 10 maanden geleden

Zaterdag 9 september bestaan Sporthal Wormer en Het Heinen Huis 50 jaar. Groen Geel heeft een gedeelte van de historie liggen in de sporthal. Een mooie prestatie die gevierd wordt met een feestelijk jubileum met allerlei sportclinics, zoals volleybal, voetbal, badminton, tennis, turnen, free run, judo, etc….

Ouders en kinderen kunnen een sportbattle aangaan en er zijn lidmaatschappen te winnen voor diverse verenigingen en het zwembad!

’s Avonds staat er een reünie op het programma. Iedereen die op wat voor manier dan ook een band heeft met de sporthal is welkom, en dat zijn heel veel sporters en andere belangstellenden  in de loop van de afgelopen 50 jaar!