Seizoensafsluiting e- en f-pupillen woensdag 19 juni

Woensdag 19 juni is de seizoensafsluiting van de E- en F-pupillen en de D5. De laatste training wordt een leuke training met verschillende spelletjes. De training is voor alle teams van 17 tot 18 uur en als afsluiting gaan de kinderen pannenkoeken eten bij Groen Geel. De ouders van de verschillende teams zijn door hun coaches/trainers benaderd voor het bakken van de pannenkoeken.

Voorlopige teamindelingen aspiranten en junioren

Beste spelers, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling kan nog wijzigen vanwege afzeggingen en of nieuwe leden).

Voorlopige teamindelingen pupillen

Beste pupillen, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling zou nog gewijzigd kunnen worden vanwege afzeggingen en/of nieuwe leden).

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen.

Zondag1 klaar...

Ondanks 2e plaats is het seizoen toch geslaagd.

Terug naar overzicht

27 februari: bijeenkomst voor jeugdtrainers groen geel

Door Jochem van Dijk, 4 maanden geleden

ZET IN JE AGENDA!!!

Train jij onze Groen Geel jeugd? Dan ben je dagelijks betrokken bij de ontwikkeling van kinderen Vraag jij wel eens af of:

  • Of jij je training goed opbouwt? Of je meer uit je training kunt halen?
  • Wat bewezen methoden zijn om kinderen iets aan te leren?
  • Wat je vooral wel en vooral niet moet doen of zeggen tijdens je training?

Op 27 februari beantwoorden we deze vragen. Dat doen we samen met Mirka Janssen en Steven Mauw, twee experts in bewegingsleer voor kinderen. Deze bijeenkomst gaat jou enorm helpen om jouw spelers nog beter en met nog meer plezier te laten korfballen.

Praktische zaken:

  • Alle jeugdtrainers worden verwacht en zijn welkom. Van kangoeroe trainer t/m A-trainers. 
  • We starten om 19:00 uur in de groen geel kantine.
  • Kom in je sportkleding: we starten met theorie, maar eindigen ‘actief’ in onze hal.
  • Rond 21:00 uur zijn we klaar.

Dus zet de 27e in je agenda!
Wij hebben er zin in en hopen alle jeugdtrainers op de 27
e te zien.

Jochem, Desiree en Sandra

 

Meer over Mirka en Steven

Mirka Janssen is opgeleid tot leraar Lichamelijke Opvoeding, Bewegingswetenschapper en Epidemioloog. In 2014 is zij gepromoveerd op onderzoek naar het stimuleren van beweeggedrag op het schoolplein, waaruit het programma PLAYgrounds is ontstaan. Vanuit haar scholingsorganisatie (www.playgrounds.nu) worden schoolteams en kinderopvangorganisaties ondersteunt bij het organiseren van een goede buitenspeelpauze, bij bewegen door de dag heen inzetten en bij het bewegen en leren integreren in de (school)dag. Verder is zij werkzaam voor de Hogeschool van Amsterdam, waar zij als lector verbonden is aan het lectoraat Bewegen In en Om School (BIOS) van de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO).

Steven Mauw is opgeleid tot vakleerkracht bewegingsonderwijs en heeft ruim 8 jaar ervaring in het (speciaal) basisonderwijs. Vanuit PLAYgrounds geeft hij praktische workshops. Daarnaast is hij opleidingsdocent en medewerker van het lectoraat Bewegen In en Om School (BIOS) aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO).