" />

Seizoensafsluiting e- en f-pupillen woensdag 19 juni

Woensdag 19 juni is de seizoensafsluiting van de E- en F-pupillen en de D5. De laatste training wordt een leuke training met verschillende spelletjes. De training is voor alle teams van 17 tot 18 uur en als afsluiting gaan de kinderen pannenkoeken eten bij Groen Geel. De ouders van de verschillende teams zijn door hun coaches/trainers benaderd voor het bakken van de pannenkoeken.

Voorlopige teamindelingen aspiranten en junioren

Beste spelers, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling kan nog wijzigen vanwege afzeggingen en of nieuwe leden).

Voorlopige teamindelingen pupillen

Beste pupillen, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling zou nog gewijzigd kunnen worden vanwege afzeggingen en/of nieuwe leden).

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen.

Zondag1 klaar...

Ondanks 2e plaats is het seizoen toch geslaagd.

Terug naar overzicht

22 december - klusdag bij groen geel!

Door Jasper Marcus, 6 maanden geleden

Naast het kerstfeest dat aankomende zaterdag gepland staat, willen wij ook graag onze accommodatie goed onderhouden en verbeteren. Vandaar dat er ook een klusdag georganiseerd is 22 december. Deze klusdag zal beginnen om 8.30 en zal het grootste gedeelte van de dag innemen. Ook wanneer je alleen een deel van de dag kan helpen, ben je van harte welkom!

De volgende klussen zullen worden aangepakt:

  • Led-verlichting onder de tribune
  • Doorspoelen van het riool van de toiletten
  • Ophangsysteem van de schotklok
  • Noodverlichting nalopen
  • Schilderen nooddeur
  • Tl-verlichting kantine en gang vervangen voor led
  • Enkele werkzaamheden buiten

Ben je handig en wil je helpen onze accommodatie op niveau te houden, kom dan de accommodatiecommissie helpen op 22 december!

Laat een van de AC-leden of via: jaspermarcus1@hotmail.com even weten dat je komt klussen. Dan zorgen wij voor de catering.

Tot zaterdag!

Groeten,

De Accommodatiecommissie